Gastenboek

Er zijn 84 berichten gevonden.

Nieuw bericht toevoegen

Bericht van Patrick op Woensdag, 29 januari 2014 om 17:26

Gino,bedankt voor jouw eerlijkheid en passievolle informatie. Dit is geen gewone winkel die tracht je het duurste aan te smeren. Neen, je hebt me voor een zeer eerlijke prijs een Denon AVR-X4000 en Advance Acoustic X-A160 aangeraden en ben er zeer tevreden over daar zij mijn B&W Nautilius 804 goed aansturen. Is natuurlijke moeilijke keuze om zowel in Hi-end en Surround te gaan maar dit is een zeer goede combinatie die nog mooi oogt ook...
Nogmaals bedankt voor de goede service en wij vertellen het voort.
Groeten Patrick uit Sint Denijs-Westrem.


Bericht van Bernard op Dinsdag, 28 januari 2014 om 10:15

Proficiat voor de reactiviteit en de snelheid van levering.

Amateurs de HiFi de Wallonie, je vous conseille ce site pour un achat en ligne.


Bericht van Steve op Woensdag, 8 januari 2014 om 20:58

Dank voor de uitstekende service..!!!

Mvg


Bericht van Dominique op Zaterdag, 7 december 2013 om 16:45

Heb een advance acoustic xpreamp en een xa160 eindversterker gekocht voor bij mijn canton luidsprekers op advies van Gino en ik moet zeggen het speelt fantastisch ! Een zeer goeie match Zeker de moeite om eens langs te gaan.


Bericht van Johan Sanson op Maandag, 18 november 2013 om 13:34

Gino neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen. Je kan in een rustige sfeer alles bekijken en beluisteren. Goeie tips en advies gekregen. Ik heb een bluray en receiver besteld. Voor speakers ga ik zeker nog terug!


Bericht van welvaert frank op Zaterdag, 24 augustus 2013 om 23:39

Een tijdje terug heb ik een versterker en een blue ray speler van Denon gekocht bij Gino.
Hij heeft bij de demo bij hem thuis de nodige tijd uitgetrokken om mij als leek op een eenvoudige manier alle mogelijkheden ui te leggen en dit zonder opdringerig over te komen.
Bij de instalatie thuis had ik nog een probleempje en hij heeft me telefonisch begeleid om te configureren en dit met het meeste geduld en tijd.
Dit is echte service.
Ik ga er zeker nog terug om luidsprekers aan te schaffen.


Bericht van Luk De Ryck op Woensdag, 5 juni 2013 om 13:27

Van Schilde naar Ingelmunster – niet bij de deur! Maar waar vind je nog een Hifi expert met geduld die je begeleidt in een woud van keuzes terwijl je denkt te weten wat je wil? Juist; bij Gino - en met veel diplomatie stuurt hij mijn gedachtekronkels aardig bij.
Gisteren afgesproken en mijn CD selektie van klassiek en rock er in een paar uur doorgejaagd op de Canton Vento's 890.2 DC. Maar hoe stuur je die stoere jongens aan? Dat is een flinke eye opener geworden. Uiteindelijk gekozen voor de allernieuwste Advance Acoustic X-A160 en voorversterker.
Met de CD van M. Jackson I am bad gaf Gino mij de “uppercut” en was er geen ontkomen meer aan!
Op mijn terugweg bij de Kennedy tunnel, tijd voor 3 kwartier introspektie , en kon besluiten dat ik mijn
Hifi freaky zoon – dertiger- weer in de ogen kon kijken.
Wat je op de site /CONTACT/ leest is bovendien waar; het is een concurrentiële life webshop en daar voeg ik aan toe: “met een vriendelijke man in het deurgat als je er aankomt”.


Bericht van Steven op Donderdag, 30 mei 2013 om 21:39

Deze middag langs geweest voor een versterker en cd-speler te kopen,en zeer goed ontvangen geweest door een echte liefhebber die alles goed uitlegt en waar je veel tips van krijgt en van bijleert.Gino is een zeer vriendelijk man die bovendien alles aanbiedt aan ZEER scherpe prijzen,zoniet de beste prijzen,zal eerlijk zijn ben daarvoor geweest maar dat je er de prima service gratis en voor niets bij was nog een extra bonus punt.Echt waar zeer vriendelijk en eerlijk,niet iemand die het geld uit uw zakken wil kloppen als het niet nodig is,en zo zijn er veel te weinig de dag van vandaag.Heb vandaag veel bijgeleerd,een versterker en cd-speler kunnen kopen aan een vriendenprijs,meer moet dat niet zijn.Nogmaals bedank Gino en je ziet mij zeker nog eens terug


Bericht van Wouter Claeys op Woensdag, 10 april 2013 om 19:11

Beste Gino,

wat ben ik blij met mijn Monitor Audio RX8 en Denon versterker!
Bedankt voor uw tijd en ongelooflijke knappe service!
Ik raad Audiohouse aan iedereen aan die interesse heeft in een deftig muziek of surroundsysteem.


Bericht van Frank L op Dinsdag, 26 februari 2013 om 18:59

Beste Gino,
Al kocht ik bij jou, voor de meeste audiofielen, een klein/goedkoop 5.1 receiver, de rit vanuit Antwerpen, heeft zeker geloond!
De tijd Die je voor deze klein budget audiofan hebt genomen om alles uit te leggen, daar kan je in de meeste audiozaken, achter fluiten.

Zelfs vragen worden nadien, nog even enthousiast per email beantwoord!!

Een dikke pluim en 10/10 voor deze zask en zaakvoerder!
Mvg
Frank


Bericht van Chris op Vrijdag, 1 februari 2013 om 11:12

Mijn versterker Luxman A-353 begon na vele jaren dienst kuren te krijgen. Daardoor ben ik op zoek gegaan op het internet om deze te vervangen, en zo ben ik bij Gino terecht gekomen.Tijdens mijn speurtocht op het internet had ik gekozen voor een Denon AV3313 of de Denon AV2313. Ik ben dan op uitnodiging van Gino naar zijn winkel geweest.
Daar heb ik een demonstratie en een degelijke uitleg gekregen over mijn gekozen toestel toestel. Het is de Denon AV3313 geworden en ik ben er zeer tevreden over.Het gegeven dat je bij Gino je keuze kan bekijken en beluisteren, en daarboven op nog eens een demonstratie krijgt, maakt van deze internetwinkel een topper.
Daardoor kan ik Gino aan iedereen aanraden die op zoek is naar audio en hifi.


Bericht van Willy Deroo op Zaterdag, 1 december 2012 om 22:50

Gino
Na lang speuren op allerlei internetsites,op zoek naar goede speakers ben ik bij jou terecht gekomen.
Ik was vooral geïnteresseerd in de "Magnat Quantum 670" reeks.Na de super uitleg van jou ben ik overgegaan tot de aankoop van de "Quantum 677" en sinds vandaag is de Quantum Center 67" erbij gekomen.
De volgende stap is de aankoop van de "Quantum 675".Het is nu al super genieten van het geluid en dan nog met de 675 erbij zal de pret niet meer op kunnen.
Voor iedereen die van goede service en van goede uitleg houdt is "audiohouse de "place to be".

Nogmaals dank.

Willy


Nieuw bericht toevoegen

_______________________________________________________________________________________________

Bij deze wil ik ook alle klanten van harte blijven bedanken 

die via de vroegere site tot 2012 de weg naar Audiohouse wisten te vinden.

Hieronder vindt u kopie van personen die spontaan reageerden na hun komst.

 Dank U !

Gino

_______________________________________________________________________________________________

Feedback over

Audiohouse

9

CijferFeedbackDatum
thomas

Schijnbaar onmogelijk om in België een paar Magnat Quantum 1009 alsook de center van dezelfde serie (1000) te vinden. Gino is zowat de enige die dit hier kan aanbieden en de keuze was dan ook rap gemaakt. Prima ontvangen geweest met de nodige raad en tips, wat een grote toegevoegde waarde is. Zeer vlotte bestelling en afhandeling. Gino is muziekliefhebber met een passie voor geluid en dat voel je. Gewoon klasse; professionaliteit op en top.

Over de speaker en de center: gewoon geweldig geluid en de hoogglans zijpanelen maken het gewoon af. Pronkstuk in de huiskamer. Een investering, maar eentje die meer dan de moeite waard is.

Hartelijk dank Thomas !

19 aug '12
richard

Beste Gino,

Ik kwam de eerste keer om de Magnat 653 met unistands én ook de gehele Quantum 650 serie (voor een maatje van me) bij je op te halen. Dat zijn totaal 8(!) speakers en inclusief de unistands 9 dozen. De auto was, op de terugweg, muzikaal vol geladen! :)

Alleen de 1009 van Magnat klonk wel héél erg mooi en zuiver in jou luisterruimte tijdens mijn eerste bezoek. Dus 2 weken later kwam ik de 1009 halen :)

Daarna wil je dan ook de 1005 als 'boekenplank' luidspreker met de 816 als center. Dus dat werd m'n derde afhaal bezoek in 2 maanden :))

RESULTAAT IS DAT DE SPEAKERS KLINKEN ALSOF ER EEN ENGELTJE IN JE OOR ZINGT. Mede door de Advanced  Acoustic stereo eindversterker daar patsboem nog eens bovenop! Deze Magnats (1000 serie) zijn werkelijk meubelstukken van hoge kwaliteit en een lust voor het oog. Helemaal geweldig!

Daarnaast is je advies, begrijpelijk in gewone mensen taal mét kennis van zaken. En zelf ben je ook nog eens een plezierige persoonlijkheid. Proficiat!

Groeten uit Schiedam NL,

Richard

Hartelijk dank Richard !

26 apr '12
felix

Beste Gino,

Ik zou me willen omschrijven als een kritische koper.
Heb van tevoren allerlei tests gelezen over verschillende speakers in een specifieke prijsklasse.
Ondanks dat ik me zeer terdege heb voorbereid, heb ik waardevolle adviezen van je gekregen over wat ik van de speakers zou mogen verwachten. Daarop gebaseerd heb ik mijn keuze gemaakt.
Met de aankoop van de Cantons Chrono SL 590.2, zoals jij me hebt voorgesteld, heb ik een uitstekende keuze gemaakt.
Fijn dat je me zo goed ondersteund hebt.
Ik heb met de prijs die je mij hebt doorberekend een geweldige investering gedaan waar ik nog lange tijd plezier van zal hebben.
Alle potentiele kopers kan ik jouw professionele ondersteuning van harte aanbevelen.

m.v.g.

Felix

Hartelijk dank Felix

18 apr '12
r-l

Uitstekende advisering binnen ons beschikbare budget.
Zeer snelle email-reacties op gestelde vragen en uiterst vriendelijk ontvangen bij het ophalen van de apparatuur in Ingelmunster.
Het was de rit vanuit Amsterdam meer dan waard.
Ook de aftersales zijn dik in orde.
Gino, veel succes met de verdere zakelijke ontwikkelingen!!
Wij zullen je zeker aanbevelen bij onze vrienden in Nederland.

Rolf en Loes

Hartelijk dank Rolf & Loes

1 mrt '12
thomas

Onlangs beslist om een paar Magnat Quantum 1003 speakers te kopen en werd hierdoor vakkundig bijgestaan door Gino. Speakers zelf spelen fantastisch - veel beter dan verhoopt - wat een verschil met mijn oude "melkpakjes"...!

Daar mijn pakket door omstandigheden iets later dan voorzien geleverd werd, stelde Gino voor om ze persoonlijk te leveren. Kortom: prima communicatie, zeer vlotte afhandeling en TOP service.

Zeer tevreden; kan ik iedereen aanraden. Tot de volgende!

Hartelijk dank Thomas

14 feb '12
patrik

Heel fijn samenwerken met Gino. Ik heb de Magnat Quantum 657 gekocht, echt geweldige luidsprekers, zeker als je zijn prijs in acht neemt. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Meer dan genoeg bass, zuivere middentonen, zelden gehoord in die prijsklasse. Mijn versterker staat nu direct, zonder loudness, bass of treble versterking, en er komt geweldige muziek uit. Gino is een prima kerel, neemt zijn tijd om je de luidsprekers te beoordelen en geeft goede advies. De Quantum 657 waren wel de kleinste kwa afmeting in zijn demo ruimte, maar laat u daar niet door misleiden, eens thuis zijn dit echt wel grote luidsprekers, en staan fantastisch in mijn living. Kopen bij Gino is een echte aanrader.
alleen de afstand naar Ingelmunster vanuit Antwerpen is wat minder, maar dat had ik er voor over.

Hartelijk dank Patrik

7 feb '12
martin

Heb onlangs een surround versterker (Onkyo) en Magnat speakers (Quantum) bij Gino gekocht. Ik woon in het midden van Nederland maar ben toch naar Ingelmunster afgereisd om de spullen eerst te beluisteren. Was de moeite meer dan waard, zeer hartelijk ontvangen, een absolute vakman en eerlijk in z'n advies. Ik kon alles uitvoerig beluisteren. Na de aankoop had ik nog wat vragen en kreeg altijd supersnel een reactie. Neem daarbij de zeer scherpe prijzen en je kunt je geen beter adres wensen.

De volgende keer gewoon weer die extra kilometers rijden voor een topleverancier!!

Succes Gino!

Groet,
Martin

Hartelijk dank Martin

15 jan '12
jgw

Vorige week de Magnat serie 650 aangeschaft met twee zuilen (657) een center, subwoofer en twee rearluidsprekers. Alles aangesloten op een yamaha set (receiver en dvd speler). Het geluid is geweldig, gelukkig geen buren. Speakers gehaald bij Gino zelf en keurige instruktie gekregen hoe ze uit te pakken. Nazorg is uitstekend en als er vragen zijn kan ik ze stellen. Was de reis naar Ingelmunster zeker waard gezien de scherpe prijs. Gino bedankt en succes met de uitbreiding van je zaak.

Hartelijk dank !

9 jan '12
rik

Beste Gino,

Bedankt voor je advies, hulp en service. Wij kunnen niets ander zeggen dan dat wij super tevreden zijn met de aankoop, de bereikbaarheid, de bestelling, de levering en de aftersales.

Mvrg Rik

Hartelijk dank Rik

9 jan '12
edvadi

Na uitvoerig testen en reviews van compacte luidsprekers gelezen te hebben,
had ik besloten twee maal de Magnat Quantum 653 aan te schaffen.
Na wat speuren op internet, kwam ik al snel op de website van Gino en heb daar de Magnats besteld.
De luidsprekers werden snel en correct geleverd en voor een prijs waar ik ze nergens anders voor kan krijgen, zelfs in Duitsland niet!
Deze Magnats zijn erg mooi vormgegeven en geven een fantastisch geluid voor zo'n relatief kleine luidspreker en zeker in deze prijsklasse!
Gino bedankt voor de goede en snelle service en mocht ik op audiogebied weer eens iets zoeken, dan weet ik je weer te vinden!
Met vr.gr.

Edward

Hartelijk dank Edward

2 jan '12
david

Beste Gino,

De aankoop van de HECO The Statement speakers is heel goed verlopen. Mijn installatie is hiermee zeker opgewaardeerd en klinkt fantastisch.

Prettige feestdagen en tot bij een volgende aankoop.

Cheers!!


David

Hartelijk dank David,
Dit jaar geen witte kerst maar wel een paar witte Heco The Statements voor jou :-)
Veel plezier ermee.
Gino

31 dec '11
marc

Zeer tevreden over de snelheid en de service!
Heel goede prijzen, schappelijke verzendkosten, wat wil je nog meer.
Zal hier zeker nog eens komen kopen!
Succes Gino.

Dank voor deze "10" op Kerst !, Marc.
Ik wens je veel plezier met dit nieuwe apparaat.

25 dec '11
peter

De service is vakkundig en snel , ook ben ik erg vriendelijk geholpen.

Veel kan ik hier niet aan toevoegen, behalve : Dank U !

4 dec '11

Marc

Ik ben nu zo ongeveer twee weken eigenaar van een paar Heco Celan Gt 502 luidsprekers. (Ze zijn nu wat ingespeeld.) En ik moet zeggen: Fantastisch! deze speakers zijn voor een ongeloofelijk lage prijs verantwoordelijk voor een ongeloofelijk geluid. (Als U 1208 € veel vindt voor een paar moet U eens gaan kijken en luisteren op een High-end beurs)
Aan te raden aan alle muziekliefhebbers die op zoek zijn naar betaalbare topklasse. Let wel: Deze
luidsprekers verdienen een topklasse versterker om ze aan te sturen, maar met een "gewone" zal het ook wel lukken.
Verder niets dan lof voor de uitstekende service van de Heer Vandenbussche!

Beste Marc,
Zo'n reacties doen deugd, dank U !
Gino

21 nov '11
clydel

ik wil graag reageren over mijn aankoop van me nieuwe magnat1009
graag wil ik je bedanken voor de ruimte om de luidsprekers te testen
was zeker de moeite waard om vanuit zoetermeer naar belgie te rijzen.

met vriendelijke groet, c weidum

Beste Clydel,
fijn dat u een reactie plaatst over uw aankoop van deze schitterende high-end speakers.
Vele groetjes (ook aan je pa en broer),
Gino

31 aug '11
tom

Hier vond ik het merk Magnat en ik had er een eind rijden voor over.

Ik wens Gino succes toe met zijn ideën voor de toekomst met de uitbouw van zijn zaak

Dank voor uw feedback, Tom,
en veel plezier met deze prachtige Magnat-speakers.
m.v.g.
Gino

31 aug '11
benoit

Na het lezen van positieve testberichten heb ik met de heer Gino Vandenbussche een afspraak gemaakt om de HECO celan 301 XT speakers te bekijken. Deze stonden mooi opgesteld om te luisteren en te bekijken. Dit vind ik belangrijk als je betere speakers koopt. Ik heb voor de HECO celan 301 XT gekozen daar ze in een kleinere ruimte moeten passen. Daar komen die dan ook tenvolle tot hun recht, ze spelen prachtig en ogen mooi (hoogglans zwart). Als ik nog uitbreid met een sub neem ik zeker terug contact op.

M.v.g. Benoit

Beste Benoit,

Dank u voor uw aankoop en tevreden reactie.
Ik wens u veel luisterplezier met deze mooie "grootse" compact-speakers.

M.v.g.

Gino

22 feb '11
theo

Ik wil een reactie geven over de aankoop van een stel Heco The Statement,
ik heb afgelopen week een stel Heco The Statement bij de heer G. Vandenbussche gekocht,
en ik moet zeggen ondanks dat ze nog in moeten spelen dat ze al geweldig klinken.
Een geweldig mooi hoog en midden met een strak en diep laag.
De speaker opzicht is al prachtig om te zien, ik heb ze in het hoogglans zwart.
Tevens wil ik de heer G.Vandenbussche nog bedanken voor zijn goede advies,
en het nakomen van zijn afspraken.
Ik kan iedereen dan ook aanbevelen om ook eens te kijken en te luisteren,
bij de heer G.Vandenbussche.

Met vr. gr. Theo

Beste Theo,

Hartelijk dank voor uw aankoop en uw positieve reactie.
Ik wens u veel muzikaal genot toe met deze prachtige high-end speakers.

m.v.g.

Gino

16 feb '11